2296303085 28ης Οκτωβρίου 41, Μέγαρα vir.dinkova@gmail.com
Facebook


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Ανανεώσεις και επισκευές επίπλων όπως καναπέδες, κρεβάτια και ταπετσαριών επίπλων και οχημάτων.


Η κα. Βιργινία Ντίνκοβα, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της ανανέωσης - επισκευής ταπετσαρίας σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες κ.α. Το εργαστήριο μας με έδρα τα Μέγαρα, διαθέτει μια πλήρη και ευρύτατη συλλογή που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε εμάς θα βρείτε ο,τι ψάχνετε για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Με τη μεγάλη ποικιλία υλικών που έχουμε στη διάθεση μας, στις ταπετσαρίες επίπλων αλλά και σκαφών, μπορείτε να επιλέξετε σε υφάσματα επιπλώσεων, δέρματα, δερματίνες, βελούδο κ.α. Χάρη στην αντοχή των υφασμάτων μας, η κάθε ανάγκη σας μπορέι να καλυφθεί. Επίσης μπορούμε να αλλάξουμε το εσωτερικό (αφρολέξ, γέμιση, ιμάντες κ.α.) από τους καναπέδες ή τις πολυθρόνες σας για να εξασφαλίσουμε άνεση αλλά & περισσότερη αντοχή στον χρόνο.
 

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υφάσματα για τις μεταποιήσεις και αλλαγές που αναλαμβάνουμε με μοντέρνα και κλασικά σχέδια για όλα τα γούστα.

 

Το παλιό και αγαπημένο να γίνει καινούριο!

Επισκεφτείτε το εργαστήριο μας το οποίο εδρεύει στα Μέγαρα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να μας πείτε τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας και εμείς θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε κομψές και λειτουργικές λύσεις αποκλειστικά για εσάς.

Ωράριο λειτουργίας: 8.30 έως 17.00

 

 

Μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα
Υψηλή ποιότητα
Κατασκευές & μεταποιήσεις
Μοντέρνα & κλασικά σχέδια
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ
ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΚΕΦΑΛΑΡΙΑ